Binaya Entegre Fotovoltaik Sistemler (BIPV)

Binaya Entegre Güneş Enerji Sistemleri (BIPV)'nde, güneş panelleri binaların birer parçası olarak monte edilirler. Güneş enerjisini binaya mimari bir olgu katarak elektrik enerjisine çeviren sistemlerdir. Binaların farklı bölgeleri için, özel üretim ürünlerden oluşan sayısız mimari alternatifler sağlanabilir. Mimari tasarıma göre farklı ebatlarda hücreler ile imalat montaj edilir.

Projelendirme öncesinde, BIPV teknolojiler konusunda uzman özel ekibimiz ile yapılan analizler ve tercihleriniz neticesinde, hangi mimari yapıda bir montaj uygulanacağına karar verilir. Tüm yük ve sismik hesaplamaları yapılarak, en yüksek uluslararası standartlara uygun şekilde monte edilen güneş panelleri on yıllar boyunca her türlü hava koşuluna dayanıklı, sağlam şekilde kullanılmaya devam eder.

Bu sistemler alüminyum doğramlara ve cam giydirme cephe sistemlerine entegre olarak çalışırlar. LEED sertifikalı binalarda oldukça önem katan bu ürünler en son teknoloji ürünleri olarak çağımızın gereksinimleri arasında yer almayı başarmıştır.